Over HEAR-O

Huub Lommers, muzikant, producent, cultureel ondernemer.
Vanaf 2017 plotsdoof in beide oren, gehoor links op 20% met HA, gehoor rechts met CI.

Huub blijft actief in het culturele veld en deelt zijn belevenissen als ervaringsdeskundige, lees zijn verhalen HIER

De wereld is een gekkenhuis,
Welkom op het hoofdkantoor!

Huub heeft muziek en management opleidingen gevolgd aan de Schumann Academie Hogeschool voor muziek, Fontys Conservatorium Tilburg, Bourdon Hoge school voor Muziek, Instituut voor Muziek Management Educatie en Research.

In 1999 richtte Huub zijn bedrijf Scattando Events op van waaruit hij diverse projecten en evenementen organiseert.

Sinds 2007 produceert Huub ook muziektheater, theater en musical producties in geheel Brabant en is voor gezelschappen in te huren als artistiek- en/of productieleider.
Naast al deze projecten is Huub ook, samen met zijn vrouw Janine, eigenaar van Het Verkleedhuis in Waalwijk, verhuur van Theater, Gala, Themaparty’s kleding en cartoon opblaas figuren.

Vanaf medio 2020 is Huub eigenaar van De Admiraalszaal in Geertruidenberg, waar vooral theaterdiners, dinnershows en themafeesten worden ontwikkeld.

Sinds 2017 is Huub getroffen door plotsdoofheid. Eerst in het linkeroor en een paar maanden in het rechteroor. Er werd vast gesteld dat het een erfelijke aandoening moet zijn en er was geen remedie. Binnen enkele jaren was het gehoor links afgestorven tot slechts 20% en het gehoor rechts was niets meer dan alleen gekraak en dergelijke te horen, maar kon niets meer onderscheiden worden. Na diverse onderzoeken is door het CI-team in Nijmegen een CI goed gekeurd en inmiddels is deze ook geïmplanteerd. Door zijn ervaringen in de muziek is Huub goed in staat gebleken bij Audiciens en Audiologen aan te geven wat er moest gebeuren om het geluid beter te krijgen. Huub wil graag zijn ervaringen delen, dus neem gerust (gericht) contact op. Het motto blijft wel: We moeten wel plezier zien te houden in ons leven. Een groot voordeel van doofheid: Wordt de wereld je even te veel, zet hem dan uit! Al is het maar voor 5 minuten!

HEAR-O is er niet alleen voor het delen van ervaringen, maar ook voor een beetje plezier in het leven. Van een leuke anecdote op een t-shirts, tot aan sieraden voor HA en/of CI.
De opbrengsten worden direct gestoken in bewustzijn en mogelijkheden voor doven en slechthorenden in het theater.