Cochleair Implantaat (CI)

Lou Ferrigno als de Hulk

Eerst De Hulk

Lou Ferrigno, de eerste Hulk uit de eerste serie draagt al vanaf jonge leeftijd hoorapparaten, maar heeft daar nooit heel veel plezier van gehad. Hij bleef problemen houden met zijn gehoor.

Op 69 jarige leeftijd onderging Lou in februari ’21 de operatie voor een CI en in maart 2021 werd deze geactiveerd met een Kanso 2.

De van oorsprong bodybuilder moest huilen bij de eerste tonen die hij weer hoorde.

Cochleair Implantaat (CI)

In vier jaar tijd van een goed gehoor naar een CI implantatie.

Gisteren was het zover, mijn operatie voor een CI, geheel onverwacht toch nog snel aan de beurt. Na een lange operatie, nu een dag later toch weer aan het schrijven, dus so far so good. Hoe de afgelopen week verliep en de operatie gisteren lees je hieronder.

Wat er allemaal vooraf ging en hoe het zover is gekomen, kun je lezen in eerdere blogs, dus als je eerst de voorgeschiedenis wil lezen, zie dan mijn post over “Dove Muzikant” en/of ” Tinnitus, het spook“.

Na mijn bijzondere avonturen bij de KNO arts in Breda en het fantastische Audiologisch Centrum, ook in Breda, uiteindelijk doorverwezen naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen, aangeschreven als 1 van de beste CI-teams in ons land, dus dat zag er goed uit. Lees verder…


Gepubliceerd door scattandohuub

Cultural Entrepreneur, bass player, producer, conductor, writer, coach

%d bloggers liken dit: